Liikenne ja logistiikka

Geometrixin paikkatietopohjaiset ratkaisut vastaavat logistiikan hallinnan, väyläkunnossapidon ja ajoneuvoseurannan monipuolisiin tarpeisiin. 

Tuo ajoneuvojen sijainnin ja reitit ajoaikoineen kartalle

Tarkastele reaaliajassa ajoneuvojen ja työsuoritteiden tilaa ja edistymistä

Tuota monipuolisia raportteja ja päiväkirjoja kerätystä datasta

Ajoreiteistä tietoa liiketoiminnan hyödyksi

Helposti käyttöönotettavat ratkaisumme voivat olla yksinkertaisimmillaan GPS-seurantalaitteen tai mobiilisovelluksen avulla tehtävä ajoneuvon reittien tallennus. Käyttöönotto on helppoa ja reittitiedot tallentuvat ajoneuvo- ja työlajitietoineen pilvipalveluumme.

Monipuoliset toiminnot

Työnjohto voi hakea tiedot selainsovelluksen karttanäkymään tai raportille monipuolisten hakuehtojen avulla, kuten ajoneuvo, aika, sijainti, työlajit.

Reittitiedoista voidaan tarkistaa sekunnin tarkkuudella milloin esim. tietty kohta kadusta on aurattu tai paljonko tehtiin hiekoitusajoja viime kuussa.

Työmaa/hoitoaluerajauksilla nähdään suoraan montako kertaa on käyty tietyn ajan kuluessa ajamassa aluerajauksen, esim. kiinteistön, sisällä. Työlajeja on käytettävissä kaikkiin tarpeisiin, esim. ruohonleikkuu, talvihoito, jätehuolto, kunnossapidon tarkastusajot.

Tiedon monta käyttömahdollisuutta

Palvelutuotteena voi olla yksinkertainen ajopäiväkirja tai pitkälle jalostettu paikkatietoratkaisu, jossa reittitiedot ovat osa kokonaisuutta. Jalostettuja tietoja voidaan hyödyntää esim. laskutuksessa, tehtävien optimoinnissa, tilanneseurannassa ja turvallisuustyökaluna.