Ura meillä

Tarinamme alkoi halusta tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua paikkatiedon saralla – ja luoda samalla paikka, jossa on hyvä työskennellä.

Geometrix on paikkatiedon ympärille syntynyt paikka asiantuntijoille. Tarjoamme osaajille mahdollisuuden innovoida ja kehittää asiantuntemustaan paikkatiedon soveltamisessa eri alueila.

Laaja asiakaskuntamme ja tuotetarjontamme takaa, että paikkatiedon hyödyntämistä pääsee näkemään ja kokemaan monesta eri näkökulmasta tekniikan kehittyessä.

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tässä avoimet työpaikkamme (ei tällä hetkellä avoimia työpaikkoja).

Työkulttuuri – Valmiina vaikuttamaan?

Geometrix on tekijöidensä näköinen toimija. Meidän työmme auttaa asiakkaitamme tekemään oman työnsä paremmin ja helpommin. Teemme tärkeää työtä, josta on yhteiskunnassa aidosti hyötyä.

Tästä on helppo olla ylpeä. 

Arvot

Toimintamme kulmakivenä on asiakaslähtöisyys. Haluamme olla luotettava, ketterä ja helposti lähestyttävä toimija. 

Sinustako geometrixilainen?

Voimme ylpeänä kertoa olevamme Suomen parhaita paikkatiedon asiantuntijayrityksiä. Jos paikkatieto ei ole sinulle vielä tuttu osa-alue, takaamme, että täällä työskennellessä pääset kasvamaan sen ammattilaiseksi.

Porukkaamme yhdistää halu oppia uutta, mikä on tässä työssä tärkeää. Tarjoamme tekijöille vapautta kehittää sekä asioita että omaa osaamista.

Edut

Työntekijöidemme hyvintointi on meille tärkeää. Palkkauksen lisäksi tarjoamme geometrixilaisille:

Lounasetu

Koulutusmahdollisuudet

Yhteiset tapahtumat ja aktiviteetit

Työterveys ja hammashoito

Kulttuuri- ja liikuntaedut

Ryhmäeläkevakuutus