Räätälöidyt palvelumme

Geometrixilta saat räätälöidyt paikkatietoratkaisut tarpeisiisi kentälle ja toimistolle.

Saat käyttöösi pitkän kokemuksemme ja osaamisemme monipuolisten paikkatietoprojektien toimittajana.

Toteutamme pienet ja suuret ohjelmistoprojektit

Suhtaudumme projekteihin aina asiakaslähtöisesti

Lähestymisemme on ratkaisukeskeinen ja luova

Olemme paikkatiedon asiantunteva kumppanisi

Geometrix – asiantunteva ratkaisukumppanisi

Hyödynnämme ratkaisuissamme vuosien aikana kehittynyttä osaamistamme avoimen lähdekoodin ratkaisutoimittajana. Olemme tehneet ratkaisuja moniin eri käyttöympäristöihin, esim. rahoitusala, puukauppa, pysäköinninvalvonta, kaupunki-infra, tarkastukset ja valvonta, logistiikan reaaliaikainen seuranta.

SaaS- palvelualustamme mahdollistaa pilotoivan ratkaisun toteuttamisen hyvinkin nopeasti. Toteutamme tarvittaessa uusia tietolomakkeita ja kohteita asiakkaan pyynnöstä tai kytkeydymme jo olemassa olevaan rekisteriin rajapinnan avulla ja tuomme aineiston karttanäytölle web-sovelluksessa ja mobiilikäytössä.

Saat ketterällä ja nopeasti läpiviedyllä projektilla käyttöösi sovelluksen juuri omiin tarpeisiisi räätälöitynä.

Esimerkkejä osaamisalueistamme

Mobiiliratkaisut kenttäkäyttöön

Esimerkiksi logistiikan, tiedonkeruun tai varastoseurannan tarpeisiin – meillä on ratkaisumalleja vaativista mobiilikehitysprojekteista yli kymmenen vuoden ajalta. Toteutamme ratkaisut sekä Android- että iOS-alustalle.

Luovat paikkatietoprojektit

Kartoitamme tarpeesi ja luomme ketterästi ja yllättävänkin kevyellä työmäärällä web- ja mobiilisovelluksen paikkatieto-ominaisuuksilla tarpeisiisi.

Bentley Microstation

Geometrixilla on useiden vuosien kokemus Microstation -sovelluskehittämisestä ja -konsultoinnista. Autamme vanhojen lähdekoodien ja projektien nykyaikaistamisessa ja tarjoamme palveluita Microstation -sovellusten ylläpitoon ja jatkokehittämiseen. 

Ota yhteyttä

Täytä oheinen lomake ja otamme yhteyttä. Voit myös varata lomakkeella maksuttoman tuote-esittelyn.