Olli Alanko, toimitusjohtaja

Geometrix on hyvä kumppani

Geometrix on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka ydinosaamista on paikkatieto ja sen soveltaminen liikkuvan työn ohjaamisessa. Autamme paikkatiedon ottamisessa hyötykäyttöön. Olemme tehneet monille asiakkaillemme olemassa oleviin prosesseihin parannuksia karttapohjaisen lähestymistavan avulla. Ratkaisujamme ja osaamistamme on hyödynnetty useilla eri toimialoilla ja tarpeissa, kuten ympäristö, kiinteistöt, johtamisjärjestelmät, logistiikka, valvonta ja kunnossapito.

Paikkatiedon ja mobiilikäytön avulla saat kehitettyä työnohjaustasi, luotua omaisuusrekisterin, muodostettua tilannekuvan kentällä tapahtuvasta työstä tai tehtyä hyödyllisiä analyysejä maastossa olevista kohteista.Teemme ratkaisuja oman ohjelmistotuotteemme päälle, joka on monipuolinen ja helposti käyttöönotettava työnohjauksen palvelukokonaisuus. Sen lisäksi teemme ohjelmistoprojekteja ja määrittelyjä tarjoten käyttöösi yli kymmenen vuoden kokemuksemme haastavien tietojärjestelmäprojektien toimittajana. Toimimme ketterästi ja etsimme ratkaisuja luovasti.

olli.alanko (at) geometrix.fi · ‪010 524 3970

Meistä sanottua

Järjestelmä toimii hyvin ja saamme ajantasaiset raportit Geometrixin järjestelmästä.

Cervi talotekniikka Oy

Geometrixin sovelluksen avulla töiden dokumentointi ja työnohjaus on helpottunut. Lisäksi tarvittavat tiedostot sekä historiatieto ovat heti kaikkien saatavilla.

STARA Lauri Mörä, Laatuasiantuntija

Kokemuksemme Geometrixin ratkaisusta ovat ollet hyvät. Tiedot löytyvät nyt yhdestä paikasta reaaliaikaisesti ja linkittyvät lisäksi karttaan.

Siltainsinöörit TH Oy Toimitusjohtaja Henry Niemi

Geometrixin vieraslajirekisterin avulla olemme saaneet kaupungin eri virastojen tekemät kirjaukset ja torjuntatoimenpiteet yhteen järjestelmään. Rekisteri on auttanut meitä vieraslajitiedon hallinnassa.

Helsingin kaupungin ympäristökeskus Ympäristötarkastaja Antti Salla

Geometrixin ratkaisun avulla saamme tarkkaa ja ajantasaista tietoa valvontakohteissa käynneistä. Karttapohjainen ratkaisu tilannekuvineen on auttanut meitä paljon toiminnan kehittämisessä.

Q-Park Finland Oy Operations Manager Mika Engberg

Yhteistyö Geometrixin kanssa on mielestäni sujunut erinomaisesti. Yhdistys on tuonut esille omat tarpeensa ja Geometrix on toteuttanut ne. Henki on ollut hyvä kun yhdessä olemme lähteneet kehittämään sovellusten uusia osioita.

Uudenmaan virkistysalueyhdistys Henrik Sandström, toiminnanjohtaja

Geopilot on sujuvoittanut työntekoa ja turhia välivaiheita on saatu karsittua näytteenotosta.

Helsingin kaupungin ympäristökeskus Tutkija Katja Pellikka