Oletko valmis uudenaikaiseen tiedonhallintaan?

Geometrixin talvihoidon seurannan ratkaisuilla saat tiedot tehdyistä töistä talteen. Seurakunnalla on näin käytössään ajantasainen tieto hautausmaalla tapahtuvasta kunnossapitotyöskentelystä, tehdyistä työsuoritteista ja olosuhteista.

TALVIHOIDON SEURANTA

Mitä hyötyjä ratkaisu tuo työskentelyyn?

 

  • Saadaan tietoa ajoneuvojen sijainnista, käytöstä ja käyttöasteesta

  • Nähdään reaaliajassa mitkä alueet on jo hoidettu ja missä ei ole vielä käyty

  • Tieto työsuoritteista jää talteen mahdollisten vahinkotapausten selvittelyä varten

  • Erilaiset koosteraportit työsuoritteista kertovat toiminnasta tunnuslukujen avulla

MOBIILISOVELLUS

Liikkuvan talvihoitotyön tueksi

Ajoneuvot

 

Ajoneuvojen reittitieto voidaan kerätä helposti käyttöönotettavalla mobiilisovelluksella tai GPS-tallenninlaitteella, joka voidaan tarvittaessa kytkeä kunnossapitoajoneuvon hiekoitin- ym. lisälaitteisiin. Näin on mahdollista saada esim. hiekoitusajot automaattisesti kartalle.

Kenttätyöskentely

Mobiilisovellus on helppo jakaa myös ulkopuoliselle urakoitsijalle käyttöön, jolloin urakointityöt saadaan talteen omaan järjestelmään.

Työtehtävät

 

Käsin tehtäviä työsuoritteita, kuten hiekoitusta tai lumen poistoa, varten on saatavilla myös mobiilipohjaisia ratkaisuja, joissa työntekijät kuittaavat tekemänsä työt hoitoalueen sisällä.

SELAINSOVELLUS

Monipuoliset työkalut tiedonkäsittelyyn ja raportointiin

Tiedot tallessa

Tietoihin voidaan palata milloin vain - useiden vuosienkin päästä. Työmaapäiväkirjan avulla voidaan lisäksi rekisteröidä talteen sääolosuhteet, poikkeamat, henkilöstötiedot ym. tärkeät muistiinpanot.

TALVIHOIDON TUOTEMODULIT

Räätälöimme ratkaisumme vastaamaan hautausmaanne talvihoidon tarpeisiin. Toimiva kokonaisuus voidaan muodostaa yhdestä tai useammasta tuotemodulista.

TYÖTEHTÄVÄT

Mobiilisovelluksen kautta työntekijöillä on aina ajantasainen tehtävälista mukanaan. Reaaliaikainen näkymä tehtävien etenemiseen antaa työnjohdolle käsityksen kentän tapahtumista. Sijaintitieto tuo tekijät sekä kaluston kartalle, mikä mahdollistaa tehtävien osoituksen esimerkiksi lähimmälle työntekijälle tai tiimille.

AJONEUVOT

Ajoneuvojen sijainti ja suoritetut talvihoitotyöt voidaan kartoittaa paikkatiedon avulla työlajeittain. Näin nähdään, missä on esimerkiksi aurattu ja missä hiekoitettu. Kerätyt tiedot saadaan koostettua sähköiseksi ajopäiväkirjaksi.

INFRA

Sovellus tuo infrakohteet kartalle. Karttanäkymästä tarkistetaan helposti myös maanalaiset kohteet, kuten johdot ja putket, tai missä esimerkiksi lähin vesipiste sijaitsee. Siitä on etua talvella, jolloin kohteet saattavat olla lumen vuoksi hankalasti havaittavissa. Infrakohteiden listaus sijaintitietoineen tehostaa omaisuudenhallintaa.

VAHINKOTAPAUKSET

Mahdollisen vahinkotapauksen sattuessa kerätyistä tiedoista voidaan tarkistaa milloin alueella on esimerkiksi aurattu tai hiekoitettu.

TILANNEKUVA

Tilannekuva kertoo reaaliaikaisen informaation esimerkiksi töiden etenemisestä tai omaisuuden sijainnista yhdessä karttanäkymässä.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Varaa ilmainen virtuaalinen demo missä esittelemme paikkatietoratkaisujemme tuomia hyötyjä hautausmaiden talvihoidon suunnitteluun sekä työskentelyyn.

MITEN PALVELUMME VOISI PARHAITEN VASTATA TALVIHOIDON TARPEISIINNE?

Jätä yhteystiedot ja kartoitetaan yhdessä teille sopivimmat ratkaisuvaihtoehdot. Voit myös varata ajan maksuttomaan tuote-esittelyyn oheisen lomakkeen kautta.