Projektipäällikkö / Tuotepäällikkö

Etsimme joukkoomme uutta projektipäällikköä/tuotepäällikköä vastaamaan julkishallinnolle räätälöidyn karttapohjaisen omaisuudenhallintajärjestelmän ylläpito- ja tukiprosessista. Kyseinen järjestelmä on J2EE-arkkitehtuuriin pohjautuva moniulotteinen paikkatietoa hyödyntävä kokonaisuus.

Tehtäviisi kuuluvat seuraavat:

– Järjestelmän kokonaisvaltainen projektihallinta

– Palvelun laadusta ja Service Desk-tukikanavan toiminnasta vastaaminen

– Ohjausryhmäkokousten ja asiakastapaamisten vetäminen

– Sovellustestaukseen osallistuminen

 

Arvostamme tehtävään valittavalla seuraavanlaisia taitoja:

– Hyvä kirjallinen dokumentointikyky

– Tietokantaosaaminen ja SQL

– Tekninen kyky ymmärtää ja muodostaa ratkaisuarkkitehtuureja

– Ongelmanratkaisu- ja fasilitointikykyä

– Kokemusta laajojen tietojärjestelmien hallinnasta ja kehittämisestä

 

Osaamis- ja työtaustasi on mahdollisesti ohjelmointi-, IT-tuki-, asiakaspalvelu-, konsultointi- tai vastaavissa tehtävissä. Olet ehtinyt hankkia työkokemusta erilaisissa toimintaympäristöissä ja selviät haastavista tilanteista ryhmätyötaitojen avulla. Tukenasi on osaava asiantuntijatiimi.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä paikkatiedon parissa. Olemme eteenpäin menevä ja kehittyvä yritys, ja pääset kehittämään omaa osaamistasi ja menestymään hienon asiantuntijatiimin jäsenenä. Sijaitsemme Helsingissä Pitäjänmäessä Kutomo Business Parkissa, jossa on hyvät palvelut, mm. kuntosali, hyviä lounasravintoloita sekä hyvät liikenneyhteydet.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen jobs@geometrix.fi