Full-stack -kehittäjä

Toimintamme laajentuessa haluamme palkata tiimimme jäseneksi uuden full-stack-kehittäjän. Jos tunnet paikkatietojärjestelmien kehittämisen omaksi asiaksesi tai olet kiinnostunut kehittymään tällä alalla, saatat olla etsimämme henkilö.

 

Odotamme sinulta Java- ja  JavaScript-osaamista, tietokantojen ja SQL:n hallintataitoja sekä kokemusta www-käyttöliittymien toteuttamisesta.

Isoksi eduksi lasketaan, jos osaat jotain seuraavista:

  • Karttapohjaisten käyttöliittymien (esim. OpenLayers) toteuttaminen
  • Erilaisten paikkatietoaineistojen ja spatial-tietokantojen parissa työskentely
  • Toimivien ja käyttäjäystävällisten käyttöliittymien suunnittelu ja toteuttaminen

 

Tehtäväsi liittyvät tuotteidemme jatkokehittämiseen sekä asiakkaiden karttapalveluiden ylläpitoon. Asiakkaat ja projektit ovat monipuolisia ja erilaisia, ja ne sijoittuvat esimerkiksi julkiselle sektorille, rakennusalalle, logistiikkaan, valvontaan ja kunnossapitoon. Aloittaessasi tehtävässä pidät huolta erilaisista bugikorjauksista, vastaat asiakkaan kehityspyyntöihin ja rakennat uusia ominaisuuksia valmiin koodin päälle asiakkaan tarpeiden mukaan. Vastuullasi on kehittää koko fullstackiä palvelinpuolelta ohjelmointirajapintoihin ja frontendiin. Taustasi ja osaamisesi pohjalta voit painottaa työtehtävissäsi ensin joko backendiä tai frontendiä, ja lähteä pikkuhiljaa laajentamaan osaamistasi fullstackin suuntaan. Myöhemmin tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa myös esimerkiksi mobiilikehitykseen, asiakasrajapintaan tai täysin uusien kokonaisuuksien kehittämiseen kiinnostuksesi mukaan.

 

Edellytämme hakijoilta alan korkeakoulu- tai vastaavan tutkinnon suorittamista, suomen kielen taitoa sekä mielellään muutaman vuoden työkokemusta.

 

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä paikkatiedon parissa. Olemme Helsingissä Pitäjänmäessä Kutomo Business Parkissa, jossa on hyvät palvelut, mm. kuntosali, hyviä lounasravintoloita sekä hyvät liikenneyhteydet.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen jobs@geometrix.fi