Ajoneuvot kartalle ja tilanne haltuun

Reaaliaikainen tilannetieto kentältä helpottaa työnjohdon työtä

Pelkkä ajoneuvojen reittiseuranta ei yksin riitä, kun halutaan tehostaa toimintaa ja saada kentältä tietoa päätöksentekoa ja ohjausta varten.

Sen sijaan yhdistettäessä ajoreitit sekä tietoa omasta liiketoiminnasta tai omaisuudesta karttapohjaiseksi kokonaisuudeksi saadaan jo tuotettua kattava näkymä työnjohdolle keskeisistä asioista. Näitä ovat esimerkiksi: onko työt tehty oikein, onko jotain jäänyt tekemättä ja tehdäänkö työt kentällä tehokkaasti.

Geometrix on ollut kumppanivalinta monelle eri toimialan yritykselle, joka on halunnut tehostaa liiketoimintaansa ajantasaista paikkatietoa hyödyntäen.

“Geometrixin ratkaisun avulla saamme tarkkaa ja ajantasaista tietoa valvontakohteissa käynneistä. Karttapohjainen ratkaisu tilannekuvineen on auttanut meitä paljon toiminnan kehittämisessä.”

Mika Engberg,
Operations manager
Q-Park Finland Oy

Paikkatiedon hyödyntäminen oikealla tavalla avaa uusia näkökulmia ja tuo tehokkuutta työnohjaukseen. Me Geometrixilla olemme erikoistuneet tuottamaan räätälöityjä paikkatietoratkaisuja jotka vastaavat asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin.

Ratkaisut voivat olla yksinkertaisia ja lähtevät liikkeelle perusasioista. Ajopäiväkirjan automaattinen tuottaminen voi olla ensimmäinen askel liiketoiminnan kehittämiseen ja uuden tiedon tuottamiseen päätöksentekoa varten.