Ratkaisumyyjä (B2B)

Etsimme nyt tiimimme uudeksi tukipilariksi myynti-insinööriä/ratkaisumyyjää. Toimenkuvasi on osallistua palveluidemme myyntiin, tarjousten tekemiseen ja asiakasyhteydenpitoon sekä toimia yhteistyössä kehitystiimin kanssa kehittäen tuotettamme ja palveluamme paremmaksi.

Toimit yhteistyössä toimitusjohtajan, markkinointipäällikön, projektipäälliköiden ja kehitystiimin kanssa.

Osaat soveltaa palveluitamme ja tuotteitamme asiakkaan toivomalla tavalla kulloiseenkin tarpeeseen. Olet innovatiivinen, sopivan tekninen ja ratkaisuorientoitunut.

Arvostamme myynti- tai projektipäällikkökokemusta, hyvää kirjallista antia suomen kielellä sekä IT-teknistä osaamista, jotta ymmärrät tuotearkkitehtuurin ja tekniset ratkaisumallit asiakkaiden tarpeisiin.

Odotamme sinulta osaamista joltain keskeisiltä osaamisalueiltamme, kuten omaisuudenhallinta, kunnossapito, paikkatieto ja ajoneuvoratkaisut.

Sinulla on asennetta ja halukkuutta kehittyä työssäsi ja kehittää samalla tuotteitamme ja liiketoimintaamme eteenpäin kokonaisuutena.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä karttapohjaisen tiedonhallinnan parissa. Pääset menestymään hienon asiantuntijatiimin jäsenenä.

Sijaitsemme Helsingissä Pitäjänmäessä Kutomo Business Parkissa, jossa on hyvät palvelut, mm. kuntosali, hyviä lounasravintoloita sekä hyvät liikenneyhteydet.

Työssä on kannustava palkkaus ja mahdollisuus päästä rakentamaan yrityksemme kasvua oikeilla konsepteilla ja kehittyvillä uusilla asiakkuuksilla. Jos koet paikkatiedon, infran tiedonhallinnan ja kunnossapidon asiat kiinnostavina ja haluat tulla osaksi kehittyvää ja kasvavaa yritystämme, ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen jobs(at)geometrix.fi.