Kunnossapito

Paikkatieto tuo kunnossapidon työt ja omaisuuden kartalle

Paikkatieto

Tuo kunnossapidon ajoreitit sekä tarkastettavat kohteet kartalle.

Mobiilisovellus

Mahdollistaa tarkastuslomakkeiden täytön sekä huomioiden kirjaamisen suoraan kohteessa.

Toimenpiteet

Suoritetuista kunnossapitotöistä tallentuu historiatieto ja tehdyistä huomioista saadaan helposti muodostettua uusi työtehtävä työjonoon.

Sijaintitieto tukee kunnossapidon monipuolisia tehtäviä

Kunnossapidon tarkastukset

Paikkatietosovellus tuo kunnossapitokohteet kartalle. Sen avulla nähdään muun muassa reaaliaikaisesti missä ja milloin kunnossapidon töitä on suoritettu.

 

Mobiilisovelluksen avulla työntekijöillä on kentällä tieto kunnossapitokohteiden sijainnista, sekä suoritettavista työtehtävistä.  Valmiit lomakepohjat tuovat tehokkuutta ja tarkkuutta myös tarkastusten tekoon.

 

Tarkastuksessa kerättyihin tietoihin voidaan lisätä merkintöjä sekä liitteitä, kuten valokuvia, antamaan tarkempi käsitys asioiden tilasta. Kerätyistä tiedoista nähdään lisäksi helposti viimeiset käynnit kohteessa.

Kunnossapidon ajoneuvoratkaisut

Paikkatiedon avulla ajoreitit ajoaikaineen tallentuvat kartalle. Ajoihin saadaan tallennettua kunnossapidon ajolajit, jolloin nähdään reaaliaikaisesti, missä on esimerkiksi hiekoitettu ja missä aurattu.

Ajoreitin aikana tehdyt huomiot voidaan tallentaa kätevästi mobiililaitteella ja näistä saadaan tarvittaessa tehtyä uusi työtehtävä työjonoon.

Lue lisää ajoneuvoratkaisuista ja työtehtävistä.