Frontend Developer

Haemme joukkoomme Frontend Developeria tuotekehityksen pariin.

Tehtäväsi liittyvät Geometrixin ohjelmistoratkaisun käyttöliittymän ja käytettävyyden (UI/UX) jatkokehittämiseen ja uusien toiminnallisuuksien suunnitteluun. Tehtäväsi on kehittää intuitiivisia käyttöliittymiä, parantaa olemassa olevia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä osallistua graafisen sisällön kehittämiseen.

Tehtävä sopii hyvin jonkin verran ohjelmointikokemusta kerryttäneelle kehittäjälle, jolla on visuaalista silmää sekä kiinnostusta käytettävyyttä ja käyttöliittymiä kohtaan. Olet kiinnostunut oppimaan lisää paikkatietojärjestelmistä sekä karttapohjaisista tiedonhallintaratkaisuista. Tämän lisäksi sinulla voi myös olla intoa laajentaa omaa osaamista esim. projektien vetämiseen tai mobiilikehittämiseen. Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista kehittäjää, mutta joustoa löytyy, mikäli opintosi ovat esimerkiksi loppuvaiheessa. Toivomme, että voisit työskennellä vähintään 30 tuntia viikossa.

Odotamme hakijalta

• Itsenäistä ohjelmointiosaamista HTML:llä, CSS:llä ja JavaScriptillä (plussaa Reactista, jQuerystä, Angularista ja/tai Vue:sta)
• Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta kaupallisesta ohjelmistokehityksestä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelujen parista
• Opintoja relevantilta alalta
• Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työskentelyyn
• Sujuvaa englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme

• Kiinnostus paikkatietojärjestelmiin ja karttapalveluihin
• Sujuva suomen kielen taito

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä paikkatiedon parissa. Toimistomme on Helsingin Pitäjänmäessä, Kutomo Business Parkissa, jossa on hyvät palvelut, mm. kuntosali, hyviä lounasravintoloita sekä hyvät liikenneyhteydet. Tarjoamme joustavat työajat sekä toimivat etätyöskentelyratkaisut.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen jobs@geometrix.fi