Etätyöratkaisut

Sähköiset työajanseurantaratkaisut etätyön tukena

Sähköinen työaikakirjaus on kätevä työkalu etätyöntekijöiden työajanseurantaan. Mobiilisovellus mahdollistaa kirjausten teon helposti ja ajantasaisesti älypuhelimella tai tabletilla paikasta riippumatta.

ETÄTYÖN RATKAISUT

Tiedot ja työkalut siellä missä sinäkin

 

  • Mobiilisovellus tuo työajanseurantajärjestelmän älypuhelimeen tai tablettiin siellä missä työ tehdään

  • Sovellus parantaa merkintöjen tarkkuutta, kun kirjaukset voidaan tehdä ajantasaisesti, tapahtuipa työskentely toimistolla, kotikonttorilla tai työmaalla

  • Työtunnit voidaan kirjata eri projekteille tai työtehtäville

  • Sähköinen järjestelmä mahdollistaa tietojen siirron esimerkiksi suoraan palkanmaksuun ja tarpeen mukaan järjestelmään voidaan asettaa eri palkkalajeja, kuten esimerkiksi viikonloppu- tai ylityölisät.

  • Selainpohjainen sovellus tarjoaa lisäksi kätevät työkalut kirjattujen tietojen käsittelyyn ja raportointiin

MOBIILISOVELLUS

Työajanseurannan työkalut taskussasi

TYÖAIKA

Mobiilisovellus mahdollistaa ajantasaisten työaikakirjausten teon, vaikka työ tehtäisiin toimiston ulkopuolella. Selkeä sisään- ja ulosleimaus toiminto tekee sovelluksesta helppokäyttöisen.

Lue lisää

TUNTIKIRJAUKSET

Sovelluksen avulla työtunnit voidaan kohdistaa reaaliaikaisesti tietylle työtehtävälle tai projektille. Kirjausten tarkkuus paranee, kun tuntierittelyä ei tarvitse tehdä manuaalisesti jälkikäteen.

Lue lisää

TYÖTEHTÄVÄT

Mobiilisovelluksen kautta työntekijöillä on ajantasainen tehtävälista mukanaan. Reaaliaikainen näkymä tehtävien etenemiseen antaa tiimille sekä työnjohdolle käsityksen tehtävien etenemisestä.

SELAINSOVELLUS

Monipuoliset työkalut tiedonkäsittelyyn ja raportointiin

Tiedot tallessa

Selainpohjaisella soveluksella tietojenkäsittely ja raportointi sujuvat kätevästi. Selkeät hakutoiminnot ja monipuoliset valmiit raporttipohjat tehostavat työskentelyä. Tiedot pysyvät tallessa ja ovat sähköisessä muodossa helposti jaettavissa esimerkiksi palkanmaksuun.

TUTUSTU MUIHIN RATKAISUIHIMME

Räätälöimme ratkaisumme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Toimiva kokonaisuus voidaan muodostaa yhdestä tai useammasta tuotemodulista.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Varaa ilmainen virtuaalinen demo, missä esittelemme sovelluksemme tuomia hyötyjä etätyöskentelyssä.

MITEN PALVELUMME VOISI PARHAITEN VASTATA TARPEISIINNE?

Jätä yhteystiedot ja kartoitetaan yhdessä teille sopivimmat ratkaisuvaihtoehdot. Voit myös varata ajan maksuttomaan tuote-esittelyyn oheisen lomakkeen kautta.