Järjestelmäasiantuntija

Etsimme nyt joukkoomme koodaustaitoista järjestelmäasiantuntijaa, jonka päätehtävänä on vastata tuotanto- ja kehitysympäristömme toimivuudesta.

 

Tehtävään valittavalta odotetaan osaamista joistakin seuraavista osa-alueista:

• Linux-osaaminen, esim. uusien käyttäjien luonti, ohjelmien asennukset
• Apachen konfigurointi: redirectit, proxyt jne.
• PostgreSQL-ylläpito, kuten kantojen pystytys, varmistaminen, palauttaminen, käyttäjätunnusten hallinta sekä tietokantapatchien ajaminen
• OpenStack-pilviympäristössä suoritettavat ylläpitotyöt, kuten virtuaalikoneiden perustaminen ja niiden tilan seuranta, ympäristöjen varmistaminen ja palauttaminen
• Docker-virtualisointien hallinta ja jakeluiden automatisointi Ansiblen avulla,
• Verkko-osaaminen, kuten palomuurit ja DNS-asetukset
• Paikkatieto- ja kartta-alustat, kuten MapServer ja GeoServer

 

Mikäli aivan kaikki osa-alueet eivät ole tuttuja, koulutamme ja opastamme haltuunotossa ja alkuun pääsemisessä. Tukenasi on osaava asiantuntijatiimi, jolta voit kysyä neuvoa. Osaat hakea tietoa ja opiskella asioita myös itsenäisesti. Työn edetessä otat toimenkuvan haltuun ja olet pian johtava asiantuntija ja kehittäjä tuotanto- ja testiympäristömme ylläpidossa.

Osaamis- ja työtaustasi on mahdollisesti ohjelmointi- tai IT-tuki- tai vastaavissa tehtävissä. Olet ehtinyt hankkia työkokemusta erilaisissa toimintaympäristöissä ja selviät haastavista tilanteista ryhmätyötaitojen ja periksiantamattoman asenteesi avulla.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä paikkatiedon parissa. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä Pitäjänmäessä, Kutomo Business Parkissa. Alueen palvelut tarjoavat laajan valikoiman lounasravintoloita sekä erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

 

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen jobs@geometrix.fi