Oletko valmis uudenaikaiseen tiedonhallintaan?

Työskentely hautausmailla on monipuolista ja usein liikkuvaa työtä. Geometrixin Hautakartta-ratkaisun avulla työssä tarvittavat tiedot ja dokumentit ovat helposti hallittavissa - niin kentällä kuin toimistossa.

TIEDOLLA ON PAIKKANSA

SIJAINTITIEDON AVULLA KARTOITAT TOIMINTASI

 

Hautausmaiden käyttöön suunnattu Hautakartta-ratkaisumme on paikkatietoon pohjautuva sovellus, joka mahdollistaa päivittäisessä työskentelyssä tarvittavien tietojen tuomisen kartalle. Hauta- ja vainajatiedot, sekä hautausmaiden omaisuus, kuten viheromaisuus ja infrakohteet saadaan sen avulla koostettua sähköiseksi tietopankiksi, jonka avulla tietojen käsittely sekä toiminnan suunnittelu tehostuvat.

MOBIILISOVELLUS

Liikkuvan työn tiedonhallintaan

Kenttätyöskentely

Mobiilisovellus tuo työssä tarvittavat tiedot työntekijän älypuhelimeen tai tablettiin, mikä tehostaa liikkuvaa työtä.

Reaaliaikainen tiedonkulku

Sovellus mahdollistaa sujuvan tiedonkulun eri tiimien tai kentän ja toimiston välillä ja tehtävien etenemistä voidaan seurata reaaliajassa.

Liitetiedostot

Kerättyjä tietoja voidaan täydentää liittein, kuten valokuvin, tiedostoin tai äänittein, jolloin saadaan kattava kuva asioiden tilasta.

Sijaintitieto

Omaisten ja vierailijoiden opastus hautausmaalla onnistuu helposti mobliililaitteen ja sijaintitiedon myötä.

SELAINSOVELLUS

Toimiston tiedonhallinnan tarpeisiin

Monipuoliset toiminnot

Helppokäyttöinen selainsovellus monipuolisine piirtotyökaluineen tuo hautatiedot selkeään karttanäkymään.

Tiedonhallinta

Sovelluksemme etuna on, että käyttäjämme voivat itse päivittää ja täydentää tarvitsemiaan tietoja, eikä päivityspyyntöjä tarvitse erikseen lähettää ylläpitäjälle.

Valmiit raporttipohjat

Selkeät hakutoiminnot ja valmiit raporttipohjat tuovat tehokkuutta tiedonkäsittelyyn.

 

Työnohjaus

Reaaliaikainen tiedonkulku tarjoaa toimistolle ajantasaisen näkymän asioiden tilasta ja kentällä tehtävien töiden etenemisestä, mikä tuo tehokkuutta töiden suunnitteluun ja ohjaukseen.

Pilvipalveluna toimivan hautakarttaratkaisumme modulit muodostavat toimivan kokonaisuuden,

joka hyödyttää hautausmaan koko palveluketjua.

HAUTAKARTAN TUOTEMODULIT

Räätälöimme ratkaisumme vastaamaan hautausmaanne tarpeisiin. Toimiva kokonaisuus voidaan muodostaa yhdestä tai useammasta pilvipohjaisesta modulista.

HAUTATIEDOT

Sovellus tuo hautojen sijainnit ja vainajien tiedot karttanäkymään. Mobiilisovelluksen avulla hautatietoja voidaan hakea ja käsitellä kätevästi kentällä.

VIHEROMAISUUS

Karttapohjaisen sovelluksen avulla nähdään viherkohteiden sijainti ja voidaan tarkistaa hoitohistoria sekä viimeisimmät käynnit kohteessa.

AJONEUVORATKAISUT

Ajoneuvojen sijainti ja suoritetut kunnossapitotyöt voidaan kartoittaa paikkatiedon avulla. Kerätyt tiedot saadaan koostettua sähköiseksi ajopäiväkirjaksi.

INFRA
Sovellus tuo hautausmaan infrakohteet kartalle. Karttanäkymästä tarkistetaan helposti myös maanalaiset kohteet, kuten johdot ja putket, tai missä esimerkiksi lähin vesipiste sijaitsee. Siitä on etua myös talvella, jolloin kohteet saattavat olla lumen vuoksi hankalasti havaittavissa. Infrakohteiden listaus sijaintitietoineen tehostaa omaisuudenhallintaa.
RAPORTIT

Sovelluksen opaskartta on kätevä työkalu haudan sijainnin esittämiseen. Tulostettavan kartan avulla omaisten ja vierailijoiden opastus käy helposti.

AINEISTOT

Sovelluksen tiedot ovat yhdistettävissä yleisimpiin hautarekisterijärjestelmiin. Tarjoamme myös kartoituspalveluita ja autamme aineistojen tuomisessa sähköiseen muotoon.

Hautakartan käyttöönotto on helppoa - tarjoamme sen avaimet käteen -periaatteella.

Kartoitamme tarpeenne, arvioimme tausta-aineistot ja ohjeistamme sovelluksen käytössä.

MITEN PALVELUMME VOISI PARHAITEN VASTATA HAUTAUSMAANNE TARPEISIIN?

Jätä yhteystiedot ja kartoitetaan yhdessä teille sopivimmat ratkaisuvaihtoehdot. Voit myös varata ajan maksuttomaan tuote-esittelyyn oheisen lomakkeen kautta.