Projektipäällikkö / tuotepäällikkö

Etsimme nyt joukkoomme uutta projektipäällikköä/tuotepäällikköä vastaamaan karttapohjaisten palvelutuotteidemme asiakastukiprosessista sekä ohjaamaan palveluiden tuotekehitystä.

Lue lisää ja hae paikkaa oheisen linkin kautta.

Full Stack – kehittäjä

Etsimme joukkoomme Full stack – kehittäjää. Lisätietoa paikasta sekä hakuohjeet löydät täältä.

Projektipäällikkö / Tuotepäällikkö

Etsimme joukkoomme uutta projektipäällikköä/tuotepäällikköä vastaamaan julkishallinnolle räätälöidyn karttapohjaisen omaisuudenhallintajärjestelmän ylläpito- ja tukiprosessista. Kyseinen järjestelmä on J2EE-arkkitehtuuriin pohjautuva moniulotteinen paikkatietoa hyödyntävä kokonaisuus.

Tehtäviisi kuuluvat seuraavat:

– Järjestelmän kokonaisvaltainen projektihallinta

– Palvelun laadusta ja Service Desk-tukikanavan toiminnasta vastaaminen

– Ohjausryhmäkokousten ja asiakastapaamisten vetäminen

– Sovellustestaukseen osallistuminen

 

Arvostamme tehtävään valittavalla seuraavanlaisia taitoja:

– Hyvä kirjallinen dokumentointikyky

– Tietokantaosaaminen ja SQL

– Tekninen kyky ymmärtää ja muodostaa ratkaisuarkkitehtuureja

– Ongelmanratkaisu- ja fasilitointikykyä

– Kokemusta laajojen tietojärjestelmien hallinnasta ja kehittämisestä

 

Osaamis- ja työtaustasi on mahdollisesti ohjelmointi-, IT-tuki-, asiakaspalvelu-, konsultointi- tai vastaavissa tehtävissä. Olet ehtinyt hankkia työkokemusta erilaisissa toimintaympäristöissä ja selviät haastavista tilanteista ryhmätyötaitojen avulla. Tukenasi on osaava asiantuntijatiimi.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä paikkatiedon parissa. Olemme eteenpäin menevä ja kehittyvä yritys, ja pääset kehittämään omaa osaamistasi ja menestymään hienon asiantuntijatiimin jäsenenä. Sijaitsemme Helsingissä Pitäjänmäessä Kutomo Business Parkissa, jossa on hyvät palvelut, mm. kuntosali, hyviä lounasravintoloita sekä hyvät liikenneyhteydet.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen jobs@geometrix.fi

Full-stack -kehittäjä

Toimintamme laajentuessa haluamme palkata tiimimme jäseneksi uuden full-stack-kehittäjän. Jos tunnet paikkatietojärjestelmien kehittämisen omaksi asiaksesi tai olet kiinnostunut kehittymään tällä alalla, saatat olla etsimämme henkilö.

 

Odotamme sinulta Java- ja  JavaScript-osaamista, tietokantojen ja SQL:n hallintataitoja sekä kokemusta www-käyttöliittymien toteuttamisesta.

Isoksi eduksi lasketaan, jos osaat jotain seuraavista:

  • Karttapohjaisten käyttöliittymien (esim. OpenLayers) toteuttaminen
  • Erilaisten paikkatietoaineistojen ja spatial-tietokantojen parissa työskentely
  • Toimivien ja käyttäjäystävällisten käyttöliittymien suunnittelu ja toteuttaminen

 

Tehtäväsi liittyvät tuotteidemme jatkokehittämiseen sekä asiakkaiden karttapalveluiden ylläpitoon. Asiakkaat ja projektit ovat monipuolisia ja erilaisia, ja ne sijoittuvat esimerkiksi julkiselle sektorille, rakennusalalle, logistiikkaan, valvontaan ja kunnossapitoon. Aloittaessasi tehtävässä pidät huolta erilaisista bugikorjauksista, vastaat asiakkaan kehityspyyntöihin ja rakennat uusia ominaisuuksia valmiin koodin päälle asiakkaan tarpeiden mukaan. Vastuullasi on kehittää koko fullstackiä palvelinpuolelta ohjelmointirajapintoihin ja frontendiin. Taustasi ja osaamisesi pohjalta voit painottaa työtehtävissäsi ensin joko backendiä tai frontendiä, ja lähteä pikkuhiljaa laajentamaan osaamistasi fullstackin suuntaan. Myöhemmin tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa myös esimerkiksi mobiilikehitykseen, asiakasrajapintaan tai täysin uusien kokonaisuuksien kehittämiseen kiinnostuksesi mukaan.

 

Edellytämme hakijoilta alan korkeakoulu- tai vastaavan tutkinnon suorittamista, suomen kielen taitoa sekä mielellään muutaman vuoden työkokemusta.

 

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä paikkatiedon parissa. Olemme Helsingissä Pitäjänmäessä Kutomo Business Parkissa, jossa on hyvät palvelut, mm. kuntosali, hyviä lounasravintoloita sekä hyvät liikenneyhteydet.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen jobs@geometrix.fi

Mobiilikehittäjä

Geometrix etsii tiimiinsä innovatiivista ja kehittymiskykyistä Mobiilikehittäjää! Voit olla vielä uraasi aloitteleva, hieman mobiiliohjelmointiin perehtynyt tekijä tai jo kokenut alan osaaja: työnkuva on muokattavissa taustasi mukaan ja voi olla mitä tahansa junior-roolin ja tiiminvetäjän väliltä. Tehtävässä ylläpidät ja kehität olemassa olevaa natiivikoodia sekä keskityt samalla tuotekehitykseen. Teknisen puolen lisäksi sinulla tulisi olla visuaalista silmää, sillä työssäsi user interface on myös keskeisessä roolissa. Toimit monipuolisissa asiakasprojekteissa ja pääset tutustumaan hyvin erilaisiin toimialoihin asiakasyritysten myötä. Tavoitteena on löytää henkilö, joka ottaisi päävastuun mobiilituotteen kehittämisestä. Tehtävässä on mahdollisuus myös lopputyön tekemiseen.

 

Hakijalta odotamme:

  • Soveltuvia amk- tai yliopisto-opintoja
  • Jo hieman perehtyneisyyttä mobiiliohjelmointiin (Android)
  • Javan perusteiden osaamista
  • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä myös tiimissä
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsotaan:

  • React-osaaminen
  • Paikkatietojärjestelmien tai karttojen tuntemus

 

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä paikkatiedon parissa. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä Pitäjänmäessä, Kutomo Business Parkissa. Alueen palvelut tarjoavat laajan valikoiman lounasravintoloita sekä erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen jobs@geometrix.fi

Järjestelmäasiantuntija

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen jobs@geometrix.fi

 

Muut palvelut

Räätälöidyt projektit

Konsultointipalvelut

Konsultointipalvelut

Osaamisemme on monipuolista ja pystymme tarjoamaan kattavia ja personoituja ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Paikkatietoratkaisujen lisäksi teemme ohjelmistoprojekteja ja määrittelyjä tarjoten käyttöösi yli kymmenen vuoden kokemuksemme haastavien tietojärjestelmäprojektien toimittajana. Toimimme ketterästi ja etsimme ratkaisuja luovasti asiakastamme kuunnellen. Jätä yhteystietosi, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.